fbpx
Tak til Annette
Debat_web.png
DEBAT.  

Jeg faldt på cyklen, ud for Diget, da jeg var på vej hen i mod Roskildevej.

Årsagen var at der lå jernplader hulter til bulter, så cyklen skred, og det har givet mig mange store blå mærker og ordentlige knubs.

Den venlige kvinde, som hjælp mig på benene igen, vil jeg meget gerne takke. Jeg har ikke andre oplysninger om hende, end at hendes navn er Annette og hun arbejder i en børnehaveklasse. Så, hvis hun eller andre, der kender hende, læser det her, vil jeg sige tak endnu engang – du er en KÆMPE helt i mine øjne.

Kære Annette, jeg håber du ser det her. Tusind tak for din fantastiske hjælp, da jeg faldt på cyklen på Nordre Ringvej i Glostrup den 28. juli 2021. Du fik mig på benene, hjalp mig og sikrede, at jeg var ok.

Du har min dybeste respekt for din omsorg og næstekærlighed. Jeg er ok, men kan selvfølgelig godt mærke de blå mærker nu.

Jeg har ringet til Glostrup Kommune og håber, at de får gjort noget ved deres elendige cykelsti med jernplader, der ligger hulter til bulter, så andre forhåbentlig undgår at komme til skade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top