fbpx
Lun Lørdag igen
Inge-Andersen-jazz-Helle-Danum-.jpg

Helle Danum/Inge Andersen Jazz spiller til Lun Lørdag.

Helle Danum/Inge Andersen Jazz spiller til Lun Lørdag.
Glostrup. Under corona-pandemien har det ikke været muligt at samles flere hundrede mennesker, som der nogle gange komer til Glostrup Kunstforenings traditionelle Lun Lørdag-arrangementer. Men på lørdag sker det igen

En fast tradition i Glostrup Fritidscenter, er udstillinger arrangeret af Glostrup Kunstforening. Som en del af udstillingerne har foreningen tradition for at arrangere en fernisering, hvor både foreningens medlemmer og andre kan komme i fritidscenteret, høre noget god musik og de fleste gange møde den kunster, der udstiller. Det tiltrækker ofte flere hundrede deltagere, hvilket ikke har kunnet lade sig gøre på grund af corona-restriktionerne.

Nu er de blevet løftet så meget, at det kan lade sig gøre at holde Lun Lørdag igen.

– Det bliver bare så dejligt, siger Jette Skovgaard, formand for Glostrup Kunstforening.

Normalt afslutning

Lun Lørdag bliver den kommende lørdag den 14. august fra klokken 14:00 til 16:00 i Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup.

Normalt kører Glostrup Kunstforenings sæson fra sommer til sommer, så de som den sidste udstilling i foråret har en form for afslutning. Her bliver det kunst, som foreningen har indkøbt i løbet af året bortloddet blandt foreningens medlemmer. Da det hverken har kunnet lade sig gøre i foråret sidste år eller i år, har foreningen oparbejdet en del kunstværker. Der vil derfor være cirka 120 værker af forskellig art udstillet frem til den 16. september 2021, hvor der generalforsamling og udlodning blandt medlemmerne af Glostrup Kunstforening.

Jazzband

Traditionen tro vil der også være musik til Lun Lørdag. Det bliver på lørdag leveret af Helle Danum/Inge Andersen Jazz. Bandet spiller ørehængende jazz, leveret med stor passion og nærvær. Det er med sjæl og nerve, og lige fra hjertet når de kendte jazzklassikere bliver fortolket, og du bliver blandt andet henført til tiden omkring fyrrerne og halvtredserne, hvor denne swingende jazzstil var i højsædet, og som nu igen er blevet populær. Repertoiret byder på sange med inspiration hentet fra sangere som Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nat King Cole, Louis Armstrong m.fl.

Bandet består af Helle Danum, der synger, Inge Andersen på piano, Rune Fog-Nielsen på bas, Ludvig Puggaard-Müller på trommer og speciel gæst Claus Boysen på guitar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top