fbpx
Dommervangen indviet
DSC03878.jpg

Lisa Ward sagde tak for tålmodigheden til medarbejderne. Foto: Jesper Ernst Henriksen

Lisa Ward sagde tak for tålmodigheden til medarbejderne. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. En tilbygning og ombygning af de gamle retslokaler på dommervangen er afsluttet

På Dommervangen står der i øjeblikket en stor, midlertidig bygning, som bliver brugt af hjemmeplejen i Glostrup. De flyttede til Dommervangen, efter pladsen på Sydvestvej blev for trang og skulle bruges til en udvidelse af Aktivitetscenteret. Men det var hele tiden meningen, at det skulle være en midlertidig løsning.

Efter en renovering og omrokering af de gamle retslokaler på Dommervangen og en lille udbygning, er der nu blevet bedre plads, så der er plads til både genoptræning, visitation og hjemmeplejen. Udvidelsen og renoveringen blev markeret med en lille reception i sidste uge, hvor Lisa Ward (S), formand for Social-, Sundheds- og Seniorudvalget sagde tak for tålmodigheden til de medarbejdere, der har arbejdet i en bygning præget af ombygningen det seneste år.

Det er planen nu, at de lejede pavilloner ved siden af skal retuneres til udlejeren. Det er ikke besluttet endeligt endnu, hvad der skal ske med området, hvor bygningen lå. En af mulighederne er en genoptræningssti med forskellige belægning. Stien skal består af forskellige stykker med forskelligt underlag som glatte brosten, toppede brosten eller grus, så man som for eksempel rollatorbruger kan træne i at gå på forskelligt underlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top