fbpx
Ældre på sejltur
Bådsejlads.slut_.20210812_114701.jpg

De ældre havde rigtig godt vejr på deres sejltur. Foto: Inge Mauritzen

De ældre havde rigtig godt vejr på deres sejltur. Foto: Inge Mauritzen
VALLENSBÆK. Ældre Sagen i Vallensbæk havde en hyggelig tur på Mølleåen

40 deltagere fra Ældre Sagen i Vallensbæk havde tilmeldt sig Bådsejlads på Lyngby sø, Bagsværd sø og Mølleåen med efterfølgende frokost på restaurant Nybro Kro.

Vejret var perfekt med strålende sol og gæster, der i den grad var i hopla til turen. Tourbåden var den næstældste træbåd på søen fra 1896 og den blev kun brugt til hyggesejlads. Deltagerne sad tæt men godt, og stor var overraskelsen, da det viste sig at guiden Jens – Ulrich, som også havde været guide på Kronborg og Det danske Krigsmuseum, var utrolig frisk, underholdende og vidende om historierne omkring huse og sommerresidenser ved søerne.

– Alle var benovet over at se Europas næststørste samling af åkander på Lyngby sø. Efter en times sejlads gik gruppen hen til Nybro Kro, hvor der var dækket op i haven. Lækkert smørrebrød blev indtaget, mens man snakkede løs om den fantastiske sejltur, fortæller Inge Mauritzen fra Ældre Sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top