fbpx
7. klasser udforsker SOSU-skolen
sosu7.jpg

I sidste uge var der SOSU-festival for syvendeklasserne i Brøndby Kommune. Foto: Seval Ucak Simsek / SOSU H

I sidste uge var der SOSU-festival for syvendeklasserne i Brøndby Kommune. Foto: Seval Ucak Simsek / SOSU H
BRØNDBY. Igen i år kunne elever fra syvende klasse i Brøndby få indblik i arbejdet som SOSU-assistent

Syvende årgang på skolerne i Brøndby var torsdag den 12. august til SOSU-festival arrangeret af SOSU H og Ungdomsbyen.

Her beøsgte de en række forskellige boder med aktiviteter med forbindelse til et SOSU-onlineforløb, som eleverne deltog i skoleåret forinden. Ved hver bod kunne eleverne blive klogere på sundhed, alderdom, funktionsnedsættelser og velfærdsteknologi.

En af opgaverne var at anvende en Raizer til at få en ’falden elev’ op at stå igen. Det var sjovt for eleverne og et spændende nyt arbejdsredskab, der hjælper en liggende person op til stående på få minutter og kun kræver én hjælper.

Eleverne fik udleveret en nøglesnor med en afkrydsningsseddel, hvor de fik tjekket af, hvilke boder de besøgte. Hos SOSU H håber man, at forløbet vil give flere elever interesse for SOSU-uddannelserne og deres mange muligheder.

Danmarks største SOSU-skole

SOSU H uddanner social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, samt pædagogiske assistenter. Foruden Brøndby, har SOSU H adresser i Frederikssund, Gladsaxe, Herlev, Hillerød, Helsingør og København. Se mere på sosuh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top