fbpx
Morgenfriske tyveknægte: Stak af med populær pølsevogn
2021-01-23_at_14-03-59_Fujifilm_X-T4_DSCF5769x.jpg

Foto: Robert Hendel

Pølsevognen, der normalt holder til foran SuperBrugsens gamle lokaler i Brøndbyvester, blev tidligt søndag morgen stjålet. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Søndag morgen forsvandt et stykke dansk kultur fra parkeringspladsen foran SuperBrugsens gamle lokaler på Park Allé i Brøndbyvester

Den rullende skinke-oase, der siden december har forkælet borgerne i Brøndbyvester, er forsvundet. Tidligt søndag morgen stak ukendte gerningsmænd af med den populære pølsevogn, der normalt holder til på parkeringpladsen foran SuperBrugsens gamle lokaler på Park Allé 235.

På Facebook udtrykker indehaverne af pølsevognen stor frustration over tyveriet af pølsevognen, der lige havde fået forlænget sin tid på parkeringspladsen frem til 1. oktober. I kommentarerne til Facebook-opslaget, som er delt mere end 1.400 gange, fortæller et formodet vidne til tyveriet, at hun så en dansk indregistreret kassevogn på gule plader køre af sted med pølsevognen ved fem-tiden om morgenen den 11. juli. Ifølge vidnet var der tale om to unge mænd, og de forsvandt hurtigt sammen med skinke-kareten ad Park Allé i retning mod Avedøre Havnevej.

Tyveriet betyder, at Restaurant Fodkold i Brøndbyvester må holde ufrivilligt ferielukket. Derfor opfordrer indehaveren til, at folk holder øjne og ører åbne og kontakter Københavns Vestegns Politi, hvis de ser pølsevognen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top