fbpx
Ønsker du at få fingrene i produkter fra BMW Alpina?
folkebladet.dk-www.koedbmw.com-19-07-2021.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Hvis du er bilinteresseret og en dedikeret bilkender, kender du nok godt allerede til BMW alpina og er klar over, at det er et eksklusivt mærke.

Hvis du er bilinteresseret og en dedikeret bilkender, kender du nok godt allerede til BMW alpina og er klar over, at det er et eksklusivt mærke

Faktisk er det så eksklusivt, at der kun er én forhandler i Danmark og Norge af de lækre produkter og varer fra mærket. Hvis du er interesseret i at få fingrene i nogle af disse produkter, er det heldigvis muligt.

Alt lige fra modelbiler til nøgleringe
For øjeblikket forhandles der ikke komplette BMW Alpina-biler, så dem kan du desværre ikke få fat på lige nu. Til gengæld byder webshoppen på en række andre fede produkter fra mærket. Du finder nemlig både nøgleringe, som er i et smagfuldt og eksklusivt design fra Alpina, men du finder også emblemer fra mærket samt kaffekopper. Du kan også få en modelbil, som kun produceres i et lille antal.

Beklædningsgenstande i Alpina-stil
Sortimentet af BMW Alpina-produkter byder naturligvis også på en række beklædningsgenstande, hvilket betyder, at du har rig mulighed for gennem din stil at udtrykke, at du er tilhænger af BMW Alpina.

Du finder for eksempel et udvalg af T-shirts til både mænd og kvinder, og der er varianter i hvid såvel som i sort. De er enkle i designet og passer til ethvert outfit. Derudover er der slips, som giver dig mulighed for at vise din kærlighed til mærket, selv når du er til festlige anledninger, og der er også kasketter fra mærket, som er gode til afslappede anledninger.

Hurtig levering
Hvis det ikke kan gå for hurtigt med at få produkterne hjem, vil du nok glæde dig over, at varerne bliver skaffet direkte fra Alpina på mellem 1 og 2 dage. Det vil altså sige, at du ikke behøver at vente længe, før du kan drikke kaffe fra din BMW Alpina-kop eller klæde dig i din T-shirt fra samme mærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top