fbpx
Her er Nye Borgerliges spidskandidat
AllandOrland.jpg

Allan Orland stiller op som spidskandidat for Nye Borgerlige til efterårets kommunalvalg i Brøndby. Foto: Nye Borgerlige Vestegnen

Allan Orland stiller op som spidskandidat for Nye Borgerlige til efterårets kommunalvalg i Brøndby. Foto: Nye Borgerlige Vestegnen
Brøndby. Allan Orland er spidskandidat for Nye Borgerlige til kommunalvalget i Brøndby, hvor han vil kæmpe for mere frihed og flere borgernære beslutninger

Efterårets kommunalvalg kommer tættere på, og de forskellige partier er lige nu ved at finde de kandidater, der skal kæmpe om en plads i kommunalbestyrelsen fra årsskiftet.

For Nye Borgerlige er Allan Orland spidskandidat. Han er 55 år og bor i Brøndby Strand. Til valget vil Allan Orland og Nye Borgerlige kæmpe for mere frihed for den enkelte borger, ligesom de vil fjerne unødvendig regelstyring inden for socialpolitikken, hvor kommunale beslutninger skal gøres borgernære og helst uddelegeres til de enkelte institutioner og plejehjem.

– Vi skal arbejde efter rettidig omhu. Vi skal hjælpe tidligt og effektivt, siger Allan Orland, der er uddannet ingeniør og har en HD i afsætning.

Nye Borgerliges spidskandidat ønsker også, at kommunerne ikke driver skolerne, men blot fører tilsyn. Ifølge partiet skal skolesystemet være funderet i danske værdier, ligesom der skal være større frihed til selv at tilrettelægge undervisningen. Det vil ifølge Nye Borgerlige give børnene en tryg og individuelt tilpasset undervisning.

– Det er vigtigt, at skolerne er fleksible og kan reagere hurtigt, så de støtter børn i deres individuelle udvikling og styrker deres personlige kompetencer.

– Dette gøres også ved at give skolerne større indflydelse, og allerhelst skulle pengene jo følge eleverne, som så frit kan vælge den skole, der passer bedst til dem, skriver Nye Borgerlige i en pressemeddelelse.

2 kommentarer om “Her er Nye Borgerliges spidskandidat”

  1. May Quist siger:

    Håber Nye Borgelige får et kanon valg den 16 nov. 2021

  2. May Quist siger:

    Håber på et kanon valg for Nye Borgelige, det trænger Danmark til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top