fbpx
Drama i kælderen med afrikanske dyr
2021-07-14_at_13-48-38_Fujifilm_X-T4_DSCF9185x.jpg

Syv drenge og piger lærte at lave drama i bibliotekets kælder. Foto: Robert Hendel

Syv drenge og piger lærte at lave drama i bibliotekets kælder. Foto: Robert Hendel
GLOSTRUP. Den Kreative Dramaskole har endnu engang holdt sommercamp i kælderen under Glostrup Bibliotek. I år var undervisningen præget af coronasituationen

En dreng i papegøjekostume løber rundt i salen under Glostrup Bibliotek.
Rummet er oplyst af en blanding af loftlamperne og dagslyset, der kommer ind ad vinduet., og i midten er der sat et par rækker stole op. Snart skal syv børn i alderen syv til 12 år vise, hvad de har lært på årets dramaskole. I år har de øvet på en lidt anderledes forestilling, som ikke er en fortolkning af en af de helt store eventyrklassikere.

– Stykket hedder I Afrika og handler om dyr i Afrika.Det er en kort forestilling på syv-otte minutter, så der er ikke så mange replikker, men mere improvisation. Det bliver kort, men godt, forklarer Ronnie Jeppesen, der driver Den Kreative Dramaskole, som arrangerer det årlige drama i bibliotekskælderen.

Sommercampen er et tilbud, som Glostrup Kommune tilbyder børn og unge i sommerferien.

– Det er nogle, der kommer helt uden forudsætninger og gerne vil lære noget om drama. Samtidig møder de nogle nye venner, som teater også kan. Det er sjov og ballade, samtidig med vi også får lavet noget seriøst arbejde med forestillingen i form af kostumer og koreografi, siger Ronnie Jeppesen.

I år undervisningen stærkt præget af den aktuelle coronasituation, hvor restriktioner stadigvæk er en del af hverdagen. Ifølge Ronnie Jeppesen kan netop coronaen have lagt en dæmper på fremmødet til årets sommercamp.

– Syv deltagere er ret meget i år, når man tænker på, at det er i en corona-tid. Jeg havde håbet på flere, men syv er fint. Biblioteket var overrasket over, at der kom så mange, siger lederen af Den Kreative Dramaskole.

Han er dog glad for, at der ikke kom færre elever til årets sommerundervisning.

– Så havde det været svært at gennemføre en forestilling, lyder det fra Ronnie Jeppesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top