fbpx
Bygger 463 nye lejligheder: Vestegnen har et stort potentiale
DSCF6085feldt.jpg

Robert Feldt fra CapMan Real Estate tror, at Vestegenen i de kommende år vil blive et attraktivt sted at bosætte sig. Foto: Robert Hendel

Robert Feldt fra CapMan Real Estate tror, at Vestegenen i de kommende år vil blive et attraktivt sted at bosætte sig. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. På Søndre Ringvej skyder 463 nye lejelejligheder op, som skal være med til at forvandle det gamle industrikvarter i Kirkebjerg til et moderne boligområde

I Kirkebjerg begynder fire boligkarréer at tage form, mens konturerne af områdets kommende grønne arealer langsomt fremtræder tydeligere for hver dag, der går.

Når byggeriet med navnet Kobber Engen efter planen står færdigt i februar 2023, vil området være 463 boliger og et parkeringshus til 390 biler rigere.
Lejlighederne er alle udstyret med en altan eller terrasse og varierer i størrelsen fra et til fem værelser.

– Vi tror på, at Vestegnen vil være det område, som vil udvikle sig bedst i den kommende tid. Samtidig tror vi, at der vil være en tendens til, at folk flytter fra byen ud til forstæderne, siger Robert Feldt, der er Investment Director i CapMan Real Estate, som er bygherre på projektet.

Der er tale om lejeboliger, og Robert Feldt forventer, at der vil blive åbnet for opskrivning allerede i efteråret 2021.

– Det er ikke afgjort, hvad det skal koste, men byggeriet er lavet sådan, at det ikke er dyre lejligheder. Jeg regner med, at lejeprisen vil ligge på niveau med de øvrige byggerier i området, siger han.

For ni måneder siden indgik han og CapMan Real Estate en aftale om at opføre projektet med CASA A/S som entreprenør. Syv måneder senere var byggeriet egentligt klar til det traditionsrige rejsegilde. Dog måtte det arrangement udskydes en måneds tid, da coronasituationen umuliggjorde større forsamlinger på daværende tidspunkt.

Kobber Engen bygges efter DGNB-guld-standarderne, som ifølge entreprenøren blandt andet vil øge det grønne aftryk og forbedre indeklimaet.

2 kommentarer om “Bygger 463 nye lejligheder: Vestegnen har et stort potentiale”

 1. Jeg læste i Folkebladet, at det nye kvarter skal hedde Kobber Engen. Det er iflg. dansk retstavning en slem stavefejl at skrive et sammensat ord adskilt ligesom man gør på engelsk. Jeg håber det er avisens korrektur, der har overset fejlen. Hvis ikke så håber jeg at fejlen bliver rettet, før man begynder at lave vejskiltene.
  MVH Annette Deurell

  1. Robert Hendel siger:

   Hej Annette

   Navnet er, som det står i artiklen, så korrekturlæseren har ikke overset noget.

   Mvh.
   Robert Hendel
   Journalist på Folkebladet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top