fbpx
Stop udvisningerne af syriske flygtninge
Debat_web.png
Debat.  

Sammen med Orbáns Ungarn er Danmark det eneste land i Europa, der mener, at det er sikkert at sende flygtninge retur til Syrien – et land, der fortsat er styret af Bashar al-Assads autoritære regime, der bl.a. har gasset sin egen befolkning. Det giver ingen mening. Det er konkrete menneskers liv, det handler om.

Ifølge Udlændinge- og Integrationsministeriet er der 9 mennesker i Glostrup kommune, der er flygtet og har fået ophold med midlertidig beskyttelsesstatus. Det er denne gruppe, der har fået tildelt asyl på baggrund af de generelle forhold i Syrien, og som nu risikerer at miste deres opholdstilladelse, hvis de stammer fra områder i Syrien, hvor forholdene vurderes at være forbedret (aktuelt Damaskus og omegn).

Lad os vise disse mennesker, at de er velkomne i vores dejlige Glostrup. Vi har hjerterum i Glostrup til at give dem midlertidig beskyttelse, så længe Syrien ikke er trygt for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top