fbpx
Seniorhus genåbnet med stor havefest
IMG_0693.jpg
Genåbning af Seniorhuset Korsagergård blev genåbnet med en stor havefest.
Vallensbæk. Seniorhuset Korsagergård har været lukket ned under det meste af corona-pandemien, men er nu genåbnet. Det blev fejret med en stor havefest

Mange af Vallensbæks seniorer havde fundet vej til Seniorhuset Korsagergårds have onsdag eftermiddag. Solen stod højt på himmelen, Dannebrog vajede i flagstangen, og jazzmusikken fra det fremmødte band flød ud af højtalerne. Det summede af god stemning blandt seniorerne til Korsagergårds genåbningsfest, og flere par fandt da også vej til dansegulvet foran bandet.

Korsagergård har været lukket under corona-pandemien, men fra 15. juni blev forsamlingsforbuddet hævet, hvilket betyder, der endelig kan åbnes op igen. Det blev fejret med en stor havefest.

– Vi har været lukket ned rigtig længe, men nu må vi igen rigtig meget. Og jeg er glad for, at vi har kunne samle så mange til en genåbningsfest i haven, fortæller leder af Seniorhuset Korsagergård Marianne Rønn.

To pølsevogne havde taget opstilling i haven, og i baren, der blev betjent af brugerne, var fadølsanlægget tanket op, så der kunne langes talrige af dem over disken.

– Brugerne af Korsagergård har virkelig været hårdt ramt af corona-pandemien, og de restriktioner der er fulgt med den. Det er derfor skønt, at vi kan holde så stor en havefest og sammen fejre, at vi nu kan åbne Vallensbæk Kommunes tilbud til seniorer op igen, siger borgmester Henrik Rasmussen, der også var mødt op til fest i Korsagergårds have.

Seniorhuset har åbent tirsdag og onsdag kl. 10-15 hele sommeren. Der skal fremvises coronapas ved besøg på Korsagergård.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top