fbpx
Sejr inden oprykningskampe
DSC02530.jpg
AIF fik reddet bolden på stregen her i starte af første halvleg. Foto: Jesper Ernst Henriksen
Sport. Glostrup FK sejrede 3-0 over AIF i en kamp, der ikke havde placeringsmæssig betydning

Lørdag spillede Glostrup FK sidste kamp i oprykningsspillet hjemme mod Albertslund IF. Inden kampen var Glostrup FK sikre på at slutte på 2. pladsen, mens AIF ikke kunne nå noget. Så principielt var der kun æren på spil, men mellem de to klubber, betyder det også noget. Selvom Glostrup FK havde masser af chancer i første halvleg, så var det først halvvejs i 2. halvleg, at der kom hul på bylden, hvor først Nikolaos Larsen, så Jack Tudborg Wander og til sidst Mads Lindqvist Haunstrup scorede målene i Glostrups 3-0 sejr.

Glostrup FK skal nu spille mod to andre hold om én oprykningsplads. Første kamp er ude mod Skjold onsdag den 23. juni klokken 19.00, mens Solrød kommer på besøg i Glostrup tirsdag den 29. juni klokken 19.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top