fbpx
Gratis sommersjov
Svømmehal.jpg
Vandforhindringsbanen er tilbage i denne sidste åbningsweekend i svømmehallen. Arkivfoto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Onsdag til lørdag i denne uge er der stadig ledige pladser på Glostrup Svømmehals aktiviteter

Der er stadig lidt gratis sommerferieaktiviteter med ledige pladser i Glostrup Svømmehal i denne uge, inden svømmehallen lukker ned. De tre hold med overskrifterne ’Aqua Surf Kids – Sjov på boards’, ’Aqua Trampolin Kids! – Sjov på trampoliner i vand’ samt ’Aqua Kids Aerobic – Sommer sjov i vand’
havde ved deadline på denne avis stadig ledige pladser onsdag til lørdag.

Holdende henvender sig til alle børn op til 18 år som trygt kan færdes i vand med eller uden badevinger.

Efter klokken 09.00 alle dage står den på leg, plask og familietid i hele Svømmehallen. Mandag til fredag i uge 26 kan man i 25 meterbassinet prøve kræfter med en løbebane, samt tage sig en klatretur på den kæmpe søløve Luffe. I weekenden fra 10 til 14 er det den store Aquaglide forhindringsbane, der fylder det store bassin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top