fbpx
Glostrup vandt lokaldrama mod Ejby
DSC02413.jpg
Glostrup FK kunne juble over en 3-2 sejr. Foto: Jesper Ernst Henriksen
Sport. Der var ægte lokalopgør lørdag på kunstgræsbanen på Glostrup Stadion, da Glostrup FK vandt 3-2 over Ejby IF 68 og dermed stadig kan overleve i serie 2

Lørdag var der ægte lokaldrama, da Glostrup FK ’s 2. hold på hjemmebane tog imod Ejby IF 68. Ejby spillede sæsonens sidste kamp, og var allerede på forhånd sikre på en nedrykning. Glostrup FK har en kamp mere på lørdag, og ligger lige nu til at overleve i serie 2.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, da Emil Hammersholt Petersen gjorde det til 1-0 efter 26 minutter. I løbet af de sidste fem minutter fik Ejbys Martin Kristoffersen og derefter Simon Sørensen gjort det til 1-2 til gæsterne. Efter 67 minutter gjorde Jim Lars Søfeldt Hedrich det til 2-2 og med fem minutter tilbage af kampen gjorde Frederik Pilgaard det til slutresultatet 3-2 til værterne.

Efter kampen var der skuffelse i Ejby-lejren, der nu skal kæmpe for at rykke op igen i serie 2.

– Vi skal nok komme igen. De har været igennem rigtig meget i løbet af det sidste år til halvandet, hvor de ikke rigtig har troet på sig selv. Det skal vi nok få banket op. Det er det nye trænerteam opsat på, sagde træner Nicolaj Florin efter kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top