fbpx
GFK skal spille om oprykning
2020-10-03_at_12-37-26_Fujifilm_X-T4_DSCF4581x.jpg

Foto: Robert Hendel

Glostrup FK skal spille om oprykning. Arkivfoto: Robert Hendel
Sport. Glostrup FK skal spille om oprykning til Danmarksserien

Fredag aften spillede GFK sin næstsidste kamp i opryknigsspillet i Sjællandsserien på udebane mod VB 1968 fra Værebro. Efter 51 minutter kunne Jack Tudborg Wander gøre det til 1-0 til gæsterne, mens Magnus Bo Jensen med en frisparksperle i det 84. minut lukkede kampen til 2-0.

Med da andre resultater i opryknigsspillet er Glostrup FK inden sidste kamp sikre på at slutte på 2. pladsen. Det betyder, at holdet nu er sikre på at skulle spille om oprykning til Danmarksserien. I opryknigsspillet skal de møde nummer to fra den anden oprykningspulje fra Sjællandsserien, det kan enten blive Ringsted eller Solrød, samt nummer to fra Køberhavnsserien, hvilket formentlig bliver den traditionsrige Østerbro-klub BK Skjold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top