fbpx
Folkebladet udkommer under nye ejere
2020-10-13_at_12-31-57_Fujifilm_X-T4_DSCF7945x-1.jpg

Foto: Robert Hendel

Avisen er kommet på nye hænder. Foto: Robert Hendel
Hele området. Holdet på avisen fortsætter. Det gælder både på redaktionen og i salgsafdelingen. Og avisen forbliver på samme adresse

Folkebladet for Glostrup-Brøndby-Vallensbæk blev i denne uge solgt til Sjællandske Medier A/S. Selskabet har købt avisen med henblik på at fortsætte udgivelsen.

Folkebladet vil fortsat udkomme til alle de husstande og kontorer, der modtager avisen i dag.

Salgsafdelingen og redaktionen fortsætter som hidtil, hvilket betyder, at både kunder, kilder og læsere vil møde de samme mennesker som hidtil, når de henvender sig, og når avisens ansatte bevæger sig rundt i området.

Der er ikke umiddelbart planlagt de store omlægninger af Folkebladet. Dog er der en forventning om, at der i forlængelse af overtagelsen vil kunne skabes nye muligheder og synergier, således at både læsere og annoncører over tid vil opleve, at de modtager en endnu bedre avis.

– Vi har solgt Folkebladet i forventning om fortsat at sikre Glostrup, Brøndby og Vallensbæk en god og relevant ugeavis i et stadig mere presset marked, siger Mette Hviid Togsverd.

Hun fortæller, at handlen er et led i en større ugeavishandel, hvor familien Togsverd også har solgt sine fire øvrige ugeaviser – Ballerup Bladet, Brønshøj-Husum Avis, Gladsaxe Bladet og Rødovre Lokal Nyt – til Sjællandske Medier.

Mette Hviid Togsverd, der hidtil har været direktør ved Folkebladet, fortsætter som avisens daglige leder og markedsdirektør. Præcis som hun fortsætter ved de øvrige titler som markedsdirektør – nu Sjællandske Mediers markedsdirektør for området Storkøbenhavn.

– Sjællandske Medier glæder sig over at overtage de fem lokalt stærkt forankrede ugeaviser med henblik på at sikre borgerne i de fem områder en fortsat god og relevant dækning af lokale forhold og samtidig tilbyde annoncørerne et på sigt forhåbentlig endnu stærkere annoncemedie, siger adm. direktør Jens Nicolaisen, Sjællandske Medier.

Fremadrettet vil de nyerhvervede ugeavisers kunder eksempelvis få flere nye annoncemuligheder i nabokommuner og i hele Sjællandske Mediers udgivelsesområde med mulighed for mængderabat.

Sjællandske Medier har i mange år udgivet ugeavisen Vestegnen i en del af det område, hvor de nyerhvervede ugeaviser udkommer. Vestegnen vil blive lukket alle andre steder end i Hvidovre med henblik på at styrke de nyerhvervede titler. Sidste udgave af Vestegnen forventes at udkomme onsdag 30. juni.

Vestegnens sælgere vil de kommende dage kontakte alle kunder med henblik på fremadrettede placeringer i de nyerhvervede ugeaviser.

Ny ansvarshavende chefredaktør for Folkebladet bliver ansv. chefredaktør ved Sjællandske Medier Bente Johannessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top