fbpx
Cykeltur i modvind
Store-Cykeldag-1.jpg
Til Store Cykeldag gik turen blandt andet gennem Vallensbæk Mose.
Vallensbæk. Selvom det blæste en del søndag, var der stadig masser af deltagere til den årlige Store Cykeldag, hvor borgmester Henrik Rasmussen viste rundt i Vallensbæk på jernhest

Der skulle mere end en smule blæsevejr til for at holde vallensbækkerne væk fra Store Cykeldag, der blev afholdt søndag.

Dagen startede på Det grønne Strøg ved Egholmskolen, hvor de morgenfriske blev trakteret med croissanter, kaffe og goodiebags.

Det var også muligt at få et gratis cykel-tjek af ”Skipper” fra Vallensbæk Cykelimport.

Og så blev cykelkaravanen ellers sat i gang. Borgmester Henrik Rasmussen havde iført sig den gule førertrøje. Primært så det var nemmere at kende ham som feltets guide og rundviser.

Turen gik først ned til strandparken og herfra videre til pumptrack-banen ved ungdomsskolen, hvor nogle af de modigste deltagere fik kørt lidt cross.

Herefter kørte feltet ind i Vallensbæk Mose forbi Fugletårnet og græssende køer og gjorde holdt ved Spisestedet Mosen. Længere nordpå fik deltagerne blandt andet set Promenadebåndet, og de hørte om det kommende parkbånd ved Vandgrunden.

Begge Vallensbæks kirker og Idrætscentret var også på ruten, som endte ved naturlegepladsen på Golfsvinget. Her havde KFUM-spejderne Strandboerne grillet pølser, og der var skattejagt for børnene, hvor de skulle finde alle de små cykler, der var hængt op – præmien var børneboller fra Det Gyldne Brød og sæbebobler.

Uddelingen af Hockerups mindepris fandt også sted her. Prisen er en vandrepokal, der hvert år gives videre til en forening eller klub i Vallensbæk, der har gjort sig særligt bemærket. Modelskibsklubben havde valgt at give mindeprisen til foreningen Cykling Uden Alder, der giver ældre medborgere dejlige cykel-oplevelser på rickshaws.

Endelig blev vinderne kåret af konkurrencerne – både en gavekurv med lækkerier fra SuperBrugsen samt en cykel fra Vallensbæk Cykelimport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top