fbpx
Atletik henter syv medaljer ved DM
dm-21.jpg

Disse fire børn kom hjem til Glostrup med i alt syv medaljer. Foto: GIC

Disse fire børn kom hjem til Glostrup med i alt syv medaljer. Foto: GIC
SPORT. Ved de øst-danske mesterskaber fik GIC Atletik syv medaljer med hjem fra Ballerup Stadion

Det gik rigtig godt for Glostrup IC Atletik, da de var til de østdanske mesterskaber. Den 12-årige Frida Laursen startede lørdagen med at vinde sølv i længdespring med 4,32 meter. Hun fik også sølv på 200 meter løb og en bornzemedalje på 80 meter løb.

14-årige Emilie Storm har lige smidt gipsen efter en brækket arm og genoptræner stadig. Hun kastede dog ikke spydkast som en brækket arm, men fik spyddet ud på 18,05 meter, hvilket var nok til en plads i finalen.

Daniel Nielsen på 12 år understregede, at han er i suveræn god form, da han satte personlig rekord i længdespring med 5,00 meter, hvilket var nok til en sikker guldmedalje. 80 meter løb i modvind og regnvejr klarede han på 10,86 sekunder, hvilket også var nok til en guldmedalje. I kuglestød måtte han nøjes med en sølvmedalje.

Samtidig kastede Hugo Bjerring på 14 år først spyd på 24,85 meter, dernæst stødte han kuglestød med 9,35m. Begge kast var personlig rekord og begge nok til en plads i finalen.

De fire børn stillede også op i mix-stafet, hvor de fik en sølvmedalje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top