fbpx
Tak til borgere og pårørende i Brøndbyøster
Debat_web.png
Debat  

Kære allesammen. Allerførst vil vi gerne sige jer 1000 tak, fordi vi har fået lov at være en del af jer og jeres familie igennem mange år. Vi har været utroligt ydmyg og glade for at have fået lov til at komme i jeres hjem og hjælpe alle jer skønne mennesker. Det er jo desværre ikke frivilligt, vi er stoppet i Brøndbyøster hjemmepleje.Vi synes, I alle har krav på at vide, hvorfor I ikke har set et kendt ansigt længe.

Der kom en ny ledelse og sammen med den aller øverste ledelse for Brøndby hjemmepleje, besluttede de at overvåge os på det groveste, for at se om der var noget, de kunne få os fyret/ bortvist på.

Vi er blevet filmet, kørt efter, de har beluret os fra deres egne private biler med mere. Vi er kun blevet mødt med mistillid og diverse anklager om svigt fra ledelsen side.

Det valgte de at bruge tid på i stedet for at snakke med os om, hvordan vi arbejdede. Vi ville da med glæde have taget dem med rundt og hilse på jer allesammen.

Efter mange års tro tjeneste med kun ros fra jer og diverse undersøgelser, var det her så takken.

Nu er sagen heldigvis afsluttet, og dem der ikke selv sagde op, har Brøndby Kommune måtte ingå forlig med og betale en erstatning til.

Vi skriver det her af flere årsager. Fordi vi er utrolig kede af alle de rygter og historier, der florerer i Brøndby. Men også fordi vi ikke fik sagt ordentligt farvel, som vi og mange af jer var kede af.

Vi har på ingen måde nydt eller fejret alt det som er hændt os. Tværtimod har vi kæmpet og grædt sammen, over at have mistet jer.

Vores dejlige borgere, vores arbejdsplads, vores dagligdag, vores eksistensgrundlag, ja hele vores verden brast sammen, den dag i september 2020, hvor vi allesammen blev beskyldt for ikke at have passet vores arbejde og ikke at have passet vores borgere, ikke at have passet på jer.

Til sidst, vil vi endnu engang takke jer for mange gode år. Vi savner jer og håber inderligt, I har klaret jer igennem tiden med skiftende personaler.

Mange kærlige hilsner fra jeres gamle forhenværende aftenvagter i Brøndbyøster.

Underskrevet af Amira, Irene, Charlotte, Jannie, Zeeshan, Ea, Jackie, Vivi, Jeanette, Fidan, Susanne, Emine, Jannie og Britta.

Svar: Der er solidt grundlag i sagen

Niels Møller, Direktør, Social- og Sundhedsforvaltningen, Brøndby Kommune

Som udgangspunkt kommenterer Brøndby Kommune ikke på konkrete personalesager. Men vi kan oplyse, at grundlaget for de omtalte personalesager er meget solidt.

Vi har som ledelse generelt stor tillid til vores medarbejdere, som gør et rigtig godt stykke arbejde i en hjemmepleje, hvor vi oplever mange glade og tilfredse borgere og ansatte.

Den øverste ledelse i Brøndby Kommune bakker op om den lokale ledelses vurdering og håndtering af sagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top