fbpx
Smitten stiger i Vallensbæk
2021-01-03_at_17-08-37_Nikon_NIKON-D850_DSC_4664x.jpg

Foto: Robert Hendel

Foto: Robert Hendel
VALLENSBÆK. Med en testkorrigeret incidens på 223 er Vallensbæk tæt på en automatisk nedlukning

Der er gang i et stort corona-udbrud i Vallensbæk lige i øjeblikket. Mandag var den testkorrigerede incidens på 223, hvilket var det højeste i Danmark på det tidspunkt.

Dermed nærmer kommunen sig en automatisk nedlukning, hvilket i øjeblikket sker, hvis incidensen kommer over 250. Det er dog forventningen, at den græne bliver hævet til 300. Sker det, bliver grundskoler, SFO’er, klubtilbud, fritid- og foreningsaktiviter med mere lukket. Samtidig kan Folketingets Epidemiudvalg lukke det lokale erhvervsliv.

Fra kommunen er der opfordring til at blive testet. I Vallensbæk er det muligt at blive kviktestet i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus uden tidsbestilling og få PCR-test på Højrupgård med tidsbestilling. Lige nu er der særlig opfordring til at få PCR-testen, da det kun er den, der hjælper på den testkorrigerede incidens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top