fbpx
Sådan opnås den største succes i dag inden for forskellige arbejdsmiljøer
folkebladet.dk-zystm.com-25-05-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i dag lever i en verden, hvor alt går meget hurtigt. Det betyder, at vi skal være i stand til at reagere på nye tendenser og trends inden for ganske kort tid, lige såvel som vi skal være klar til at lægge vores hverdag om, hvis der bliver behov for det.

Det er nemlig kun sådan, der sikres de mest effektive arbejdsgange og de mest motiverede medarbejdere – og det gælder inden for alle brancher og industrier.

Derfor er det vigtigt med en holistisk tangegang i fremtidens miljøer
Dog er det noget, der især kommer til udtryk inden for blandt andet sygehuse, laboratorier, uddannelsesinstitutioner og klinikker. Her er der nemlig tale om steder, hvor der er behov for at handle hurtigt, og hvor det ofte er en tendens, at man har travlt, hvorfor man skal løbe stærkt for at nå alt, hverdagen byder på.

Med det sagt er der inden for disse brancher ikke timer nok i døgnet, og derfor er det her især vigtigt med holistiske arbejdsmiljøer, der er innovative, og som har de mest optimale hardwarekomponenter. Det er nemlig sådan, at fremtiden sikres.

Zystm blev bygget op om en drøm om at gøre en forskel
Hvis det er noget, som du synes, der lyder spændende, så bør du tage et kig inden for hos et firma som Zystm A/S. Her er der nemlig tale om et sted, der er opbygget om en drøm om at gøre en forskel inden for netop de nævnte brancher – og det er noget, der gælder, både når det kommer til den mest effektive form for indretning, men også i forhold til rådgivning, således der sikres de mest optimale arbejdsgange i forhold til brugbare logistiske løsninger.

Det er nemlig noget af det, der kan sætte et skub i sundhedssektoren og laboratorier, hvor der netop er brug for nytænkende initiativer for at kunne følge med. Zystm har derfor som særlige fokusområder; leveringstid, sikkerhed, kvalitet, design, funktion og fleksibilitet.

Et firma med en meget stor erfaring inden for hospitals- og laboratoriebranchen
Zystm blev skabt af personer med en meget lang erfaring inden for branchen. Og derfor er virksomheden i dag sammensat af et stærkt hold af medarbejdere, som hører til den absolutte elite inden for hver deres felt.

Derfor er det i dag også muligt at dække både Skandinavien og England, når det kommer til netop salg af indretninger til hospitaler og laboratorier. Zystm har eget selskab i både Danmark, Norge og Englang og servicerer herfra markederne med lokal ekspertise – derfor er den gode service aldrig langt fra kunden, og det opbygger en høj grad af tillid og loyalitet.
Zystm samarbejder desuden med både Benelux og Frankrig.

Opdag udvalget af kreative og fleksible produktprogrammer
Er det noget, som du synes der lyder spændende? Så tag et kig inden for hos Zystm allerede i dag og oplev det brede udvalg af kreative og fleksible produktprogrammer til hele arbejdsmiljøer, du her kan finde. Alt sammen udviklet i samarbejde med førende specialister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top