fbpx
Ricki Vejsmose er ny folketingskandidat
182832422_2751617221816655_8887575668991835701_n.jpg

Nicolaj Schrøder Wilms, Kredsformand for Venstre Brøndbykredsen, er glad for valget af Ricky Vejsmose som ny folketingskandidat. Foto: Venstre

Nicolaj Schrøder Wilms, Kredsformand for Venstre Brøndbykredsen, er glad for valget af Ricky Vejsmose som ny folketingskandidat. Foto: Venstre
BRØNDBY OG VALLENSBÆK. Venstre i Brøndby-kredsen har fundet ny folketingskandidat efter Karen Ellemann. Valget faldt på 45-årige Ricki Vejsmose

Karen Ellemann valgte efter sit 4. folketingsvalg i Brøndbykredsen at lade sig opstille i sit eget lokalområde, Gentofte. Siden har Venstre i Brøndbykredsen, der ud over Brøndby også dækker Vallensbæk og Ishøj, stået uden folketingskandidat.

Det gør partiet ikke længere.

Bestyrelsen i Brøndbykredsen har enstemmigt indstillet Ricki Vejsmose som kredsens nye folketingskandidat og torsdag aften har medlemmerne af Venstre i Brøndby, Ishøj og Vallensbæk bakket op om beslutningen.

Ricky Vejsmose har tidligere stået på stemmesedlen til Regionsvalget i 2017, men er ellers mest kendt for at arbejde i kulissen, hvor han har været kredsformand og medlem af Venstres hovedbestyrelse. Nu træder han mere frem i offentligheden.

– De politiske begivenheder det seneste år gør, at jeg ikke længere blot kan sidde bagved. Det er som bekendt ofte først når man mister noget, at man for alvor ved hvad man har mistet. De fleste kunne nok se fornuften i, at man sidste år lukkede landet ned. Der var intet andet at gøre, ingen vidste hvad vi reelt stod overfor. Men friheden? Ja, den mistede vi vel nærmest da Corona ramte, siger han.

Han har boet hele sit voksne liv på Vestegnen og vil tage de lokale sager med til Christiansborg, hvis han bliver valgt til næste folketingsvalg.

– Der er behov for, at vi får en stærk Venstrestemme på Christiansborg, som kan sikre de særlige udfordringer på Vestegnen også bliver taget alvorligt. Trafikstøjen på Vestegnen er et eksempel på et stort, lokalt problem på tværs af bygrænser, som kun kan løses nationalt og gennem samarbejde på tværs af partiskel. Udfordringen er kendt, gentagende løfter fra skiftende ministre, men stadig ingen løsning. Det bør og skal vi gøre bedre, siger Ricki Vejsmose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top