fbpx
Pokalvindere fik Brøndby-bank
DSCF1273_mg.jpg

Foto: Robert Hendel

Mille Gejl Jensen nettede to gange, da Brøndby gennembankede FC Thy - ThistedQ. Foto: Robert Hendel
SPORT. Gulddrømmen lever endnu for Brøndbys fodboldkvinder, der lørdag bankede FC Thy - ThistedQ med 6-0. Vinder holdet sæsonens sidste kamp, er guldet hjemme

Brøndby skulle lørdag forsøge at revanchere det noget overraskende nederlag i pokalfinalen mod FC Thy – ThistedQ.

Det blev en ensidig forestilling, hvor gæsterne ikke fik et ben til jorden. Brøndby pressede på fra kampens begyndelse, og der skulle blot gå fem minutter, før gæsterne hentede bolden ud af netmaskerne for første gang i opgøret.

Nanna Christiansen fandt fikst Frederikke Lindhardt, der fra en spids vinkel fik prikket bolden forbi Maja Bay Østergaard i FC Thy – ThistedQ-målet.
Fire minutter senere kunne Maja Bay Østergaard atter hente bolden ud af eget mål, da Agnete Nielsen pillede bolden fra keeperen og sendte bolden i mål.

Efter 37 minutter gjorde Agnete Nielsen igen livet surt for gæsterne, da hun fra egen banehalvdel spurtede alene med bolden ned mod Maja Bay Østergaard, som hun let passerede med en flad bold til 3-0. Tre minutter før pausen ville Nanna Christiansen også være med i målfesten, da hun ved bagerste stolpe sendte et perfekt timet indlæg fra Theresa Eslund i kassen til pausestillingen 4-0.

Anden halvleg var ikke nær så målrig. Her fik Mille Gejl Jensen comeback, efter at en skade havde holdt hende ude siden kampene i Champions League mod Olympique Lyonnais i marts.

Mille Gejl Jensen kronede sin tilbagevenden med to kasser, hvor den første scoring faldt efter 67 minutter, hvor bolden dumpede ned foran den 21-årige landsholdsspiller, der resolut sendte kuglen i kassen uden chance for Maja Bay Østergaard.

12 minutter efter sin første scoring, gjorde Mille Gejl Jensen ydmygelsen af gæsterne total, da hun på oplæg af Nanna Christiansen endnu engang passerede Maja Bay Østergaard i FC Thy – ThistedQ-buret.

Dermed vandt Brøndby for anden gang med 6-0, og med sejren holder ’Pigerne fra Vestegnen’ fast i mesterskabsdrømmen. For at den kan gå i oplevelse, skal holdet dog vinde den sidste kamp mod HB Køge på udebane lørdag den 5. juni.

HB Køge fører lige nu ligaen med to point, og der er derfor lagt op til en vaskeægte DM-finale, når de to hold mødes på Capelli Sport Stadion i Køge i sidste spillerunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top