fbpx
Øretæver på udebane
2020-09-02_at_17-29-35_Fujifilm_X-T4_DSCF3358x.jpg
Glostrup besejrede Vallensbæk i weekenden. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Glostrup FK fortsætter sejrsstimen og er tæt på at sikre sig anden-pladsen i rækken

Glostrup FK er snublende tæt på at tage andenpladsen i oprykningsspillet i Sjællandsserien.

Lørdag blev det til en sikker sejr på udebane mod Vallensbæk IF, der blev grundlagt i løbet af opgørets første 35 minutter.

Jonas Horup Damkjær indledte scoringen efter syv minutter. Et kvarter senere var han i oplæggerens rolle, da Mathias Rosenkrantz De Lasson fordoblede føringen. Nikolaos Larsen bragte Glostrup FK på 3-0 efter 34 minutter, inden Thomas Faurby fik reduceret for gæsterne kort før pausen.

Peter Larsen fik chancen for at gøre det til 4-1 fra 11 meter-pletten fem minutter før tid, men missede den store mulighed. Fem minutter senere fik Tobias Neervig Vibholm dog lukket og slukket med sin scoring til 4-1.

Dermed kan Glostrup FK sikre sig andenpladsen i rækken fredag aften, når holdet besøger VB 1968. Skulle det ikke lykkes, har Glostrup FK chancen igen den 12. juni, når Albertslund IF besøger Glostrup Stadion i sæsonens sidste kamp.

Tabte kamp uden kamp

Glostrup FK skulle også have spillet en pokalkamp mod Virum i midten af sidste uge. På dagen for kampen fandt klubben ud af, at en del spillere var i karantæne som corona-kontakter og derfor ikke måtte spille kamp.

Spillerne havde været en del af marchen op til guldkampen på Brøndby Stadion mandag i sidste uge, og havde i den forbindelse været tæt på en person, der efterfølgende var testet positiv.

Glostrup FK forsøgte at få Virum til at acceptere en flytning af kampen, men det ville nordsjællænderne ikke acceptere.

Da Glostrup FK ikke havde nok spillere i karantæne til at kunne kræve en flytning, blev kampen helt aflyst, og Glostrup FK er dermed ude af årets pokalturnering. Klubben vil nu i stedet fokusere på at rykke op i Danmarksserien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top