fbpx
Manglende skarphed kostede førstepladsen
2021-05-08_at_14-35-20_Fujifilm_X-T3_DSCF7960x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby tabte topopgøret mod HB Køge med 1-2. Foto: Robert Hendel
SPORT. Fodboldkvinderne fra Brøndby måtte afgive førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga, da HB Køge tog fra Vestegnen med tre point

Retfærdighed findes ikke i fodbold. Det kan Brøndbys fodboldkvinder skrive under på efter topopgøret mod HB Køge på Brøndby Stadions bane 2 lørdag eftermiddag.

Her mødtes de to tophold i Gjensidige Kvindeliga i weekenden, og det blev et opgør, som Brøndby dominerede i lange perioder. Alligevel var det gæsterne, der snuppede sejren.

Især i de første 25 minutter vadede de blå-gule i chancer, men som i pokalfinalen i sidste uge kneb det med skarpheden.

Det var ikke mange gange, at gæsterne havde bolden oppe i nærheden af Brøndbys mål, men kort før pausen sparkede Madalyn Ann Pokorny til bolden, der strøg ind bag Naja Bahrenscheer i Brøndby-målet. 1-0 til gæsterne – stik imod spil og chancer.

I anden halvleg fortsatte Brøndby med at presse mesterskabsaspiranterne fra Køge, og efter fem minutter høstede hjemmeholdet gevinsten af det arbejde, da Katrine Winnem Jørgensen udlignede tæt under mål.

Scoringen holdt ikke Brøndby fra at presse yderligere på, men som i første halvleg manglede den sidste skarphed.

Det gjorde den til gengæld ikke for gæsterne, og ud af ingenting kanonerede Stephanie Ribeiro bolden ind til 1-2 bag Naja Bahrenscheer med 11 minutter tilbage af kampen.

Brøndby jagtede til udligningen til sidste fløjt, men heldet og skarpheden var med modstanderen. Med sejren napper HB Køge førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga fra Brøndby med fem runder igen af turneringen.

På torsdag får Brøndby mulighed for at rejse sig igen, når KoldingQ kommer til Vestegnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top