fbpx
Efterforsker skud mod bil i Brøndby Strand
2020-08-25_at_21-39-22_Fujifilm_X-T4_DSCF2392x_NR.jpg

Foto: Robert Hendel

Politiet fik i nat flere meldinger om, at der var affyret skud i Kisumparken i Brøndby Strand. Arkivfoto: Robert Hendel
BRØNDBY. Københavns Vestegns Politi var i nat talrigt til stede i Brøndby Strand for at efterforske en mulig skudepisode. Ingen endnu er meldt ramt

Flere meldinger om skud i Brøndby Strand fik kort før midnat Københavns Vestegns Politi til at rykke massivt ud til Kisumparken i Brøndby Strand, hvor en række vidner blev afhørt.

Ifølge politiet var der skudt flere gange mod en bil, som havde efterfølgende skader. Ingen personer er meldt ramt, og politiet har ikke modtaget anmeldelser fra folk, der måtte være beskudt.

– Det er uklart, om der er skudt mod personer og derfor er det også for tidligt at pege på et motiv, men vi undersøger hændelsesforløbet nærmere og hører fortsat gerne fra vidner, siger politikommissær Henrik Hougaard i en pressemeddelelse, som politiet udsendte omkring klokken 10.

Vidner, der ligger inde med oplysninger, og borgere i kvarteret er velkomne til at henvende sig til lokalpolitiet, som er til stede med en mobil politistation ved Brøndby Strand til først på eftermiddagen.

Det er også muligt at henvende sig til politipatruljer i området eller kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43861448

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top