fbpx
Anfører: Vi kan stadigvæk selv afgøre det
2021-05-08_at_15-14-25_Fujifilm_X-T4_DSCF9608x.jpg

Foto: Robert Hendel

Det var marginalerne, der faldt ud til gæsterne, da Brøndby tabte hjemmekampen mod HB Køge, mener Brøndby-anfører Theresa Eslund. Foto: Robert Hendel
SPORT. Skuffelsen var stor efter lørdagens nederlag, men Brøndby-anfører Theresa Eslund tror på, at holdet kommer tilbage på sporet igen

En øv-følelse.

Så kontant var reaktionen fra Brøndby-anfører Theresa Eslund efter nederlaget mod HB Køge lørdag eftermiddag.

Ifølge Theresa Eslund var det ikke det bedste hold, der vandt topopgøret, der betyder, at de to hold bytter plads i tabellen.

– Men de har de tre point, så det er de nok ligeglade med. Vi burde have vundet, for vi har fuldstændigt styr på dem i det meste af kampen. Men ja, sådan er fodbold, når det er værst, lød det fra Brøndby-anføreren efter kampen.

Det er ikke noget, vi skal gå i panik over. I dag er det marginalerne, der falder ud til HB Køges fordel, og vi kan stadigvæk selv afgøre det.

Theresa Eslund

Selvom holdet har haft svært ved at få prikket bolden i kassen i de seneste to kampe, tror Theresa Eslund på, at offensiven finder vej til målet igen.

– Det er ikke noget, vi skal gå i panik over. I dag er det marginalerne, der falder ud til HB Køges fordel, og vi kan stadigvæk selv afgøre det, sagde hun.

Med fem kampe igen er alting åbent, og Theresa Eslund tror stadigvæk på, at det er de blå-gule, der
står med guldmedaljerne om halsen den 5. juni i Køge.

– Jeg synes ikke, at vi skal være kede af den indsats, vi leverer i dag. Vi skal holde os til vores plan, og så skal vi håbe på, at heldet vender til vores fordel igen, lød det fra Theresa Eslund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top