fbpx
Vi vil bevare grønt område
Debat_web.png
DEBAT.  

Kommunalplanen for Vallensbæk er endeligt vedtaget med et snævert flertal på otte konservative mod syv fra Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.

For Socialdemokratiet var det afgørende punkt for at stemme for kommuneplanen, at området mellem Vallensbækvej og Holbækmotorvejen forbliver et grønt område uden byggemuligheder.

Vi havde derfor fremsat en ændringsforslag til punktet, som ville fjerne den mulighed for at giver borgerne i området ro på udsigten til byggekraner, nyt erhvervsbyggeri på grunden og ikke mindst fjernelse af et stort grønt og rekreativt område.

Den konservative flertalsgruppe vil ikke fjerne den mulighed ”af hensyn til fremtiden”. De bedyrede dog, at de ikke har ”aktuelle” planer om byggeri. Derfor er det meget overraskende, at de ikke så muligheden i at få et stort flertal bag kommuneplanen, men valgte at stemme den igennem med den absolut mindste margin.

1 kommentar om “Vi vil bevare grønt område”

  1. Søren Boy Holst siger:

    Det viser jo med al tydelighed at de Konservative vægter muligheden for byggeri højere, end borgernes helbred. Det er bevist at støj fra motorvej og jernbane er særdeles skadeligt for nervesystemet, især de lave frekvenser.
    Den bedste løsning til at undgå støjen og især de lave frekvenser, er en støjvold med gabionsmur foran – En løsning som man på denne strækning har mulighed for at få opført helt gratis, endda med beplantning og rekreative områder på forsiden. – Men desværre vælger Henrik Rasmussen og Co at tænke på fremtidig indtægt, i stedet for at forebygge fremtidige helbredsproblemer for borgerne i området, (og gøre det muligt at nyde livet i haverne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top