fbpx
Tak til cyklende kandidater
Debat_web.png
DEBAT.  

Den 3. marts efterspurgte jeg cyklist-kandidater til det kommende kommunalvalg, som jeg og andre Brøndby-borgere kunne stemme på.

Det har indtil videre givet tilbagemeldinger fra Maja Højgaard (S), Henrik Jacobsen (K) og Vagn Kjær-Hansen (SF). Tak til jer alle tre. Og jeg håber, at flere kandidater vil melde sig på banen op til valget, og arbejde for cyklisterne i Brøndby.

Jeg vil også benytte lejligheden til at opfordre dem, der arrangerer vælgermøder, og dækker kommunalvalget, til at sætte fokus på cyklisterne, så vi kan holde debatten i live.

Og jeg vil gerne stille mig selv til rådighed for både kommunalbestyrelsen og kandidater, med input til hvordan jeg, der cykler i det meste af Brøndby, vil forbedre forholdene. Både “realistiske“ forbedringer på den korte bane, men også mere “visionære” forslag, som eksempelvis en gang- og cykelbro over jernbanen mellem Brøndbyøster og Rødovre stationer.

Jeg håber på et godt valg til cyklisterne til november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top