fbpx
Olieforurening for en million
Vestervang.jpg

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Det kommer til at koste omkring en million kroner at rense en olieforurening på Vestervangskolen. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Under et byggerprojekt på Vestervangskolen blev der opdaget en olieforurening, som koster en million kroner at få renset

Da der i efteråret var ved at blive sat et solsejl op i gården på Vestervangskolen, opdagede entreprenøren en gammel ledning fyldt med olie. Arbejdet stoppede derfor øjeblikkeligt, og forureningen blev undersøgt af det rådgivende firma Geo.

Undersøgelserne viste, at forureningen ligger i tre til syv meters dybde og ikke udgør nogen risiko for mennesker, der opholder sig hverken ude eller inde på skolen.

Det bedste bud er, at forureningen stammer fra 1983, hvor der var et brud på en olieledning. Geo vurderer, at det vil koste omkring en million kroner at rense forureningen op. Det er dog behæftet med en del usikkerhed, da de endnu ikke ved, hvor udbredt forureningen er.

En enig kommunalbestyrelse vedtog at gå i gang med oprensningen med det samme og bevillige en million kroner fra kassen til projektet. Politikerne vil løbende blive orienteret om arbejdet, og hvad udgiften ender på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top