fbpx
Nu får gymnasterne en springhal
DJI_0673x.jpg

Foto: Robert Hendel

Den nye springhal bliver bygget i forlængelse af Søholthallen ved Brøndby Strand Skoles afdeling i Dyringparken. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. I årevis har gymnasterne i Brøndby Strand drømt om en moderne springhal. Nu går ønsket langt om længe i opfyldelse

Om et lille års tid er en stor drøm gået i opfyldelse for medlemmerne af Brøndby Strand Gymnastikforening.

I årevis har gymnasterne ønsket sig bedre faciliteter. Det blev der lyttet til september 2020. Her blev det besluttet at sætte penge af til en ny springhal i årets budgetforlig.

Nu går byggeriet af den nye spring så i gang, når Søholthallen bliver udbygget med en hal til springgymnastik.

– Med en tidssvarende hal kommer vi til at tage skridtet videre, har formanden for gymnastikforeningen, Kasper Lundquist, tidligere fortalt til Folkebladet.

Brøndby Strand Gymnastikforening er en af de største idrætsforeninger i Brøndby og har ventelister til flere børne- og ungdomshold. Når tilbygningen
står færdig om et års tid,

får foreningen langt om længe tidssvarende faciliteter til springgymnastik. Det bliver samtidig den første springhal i Brøndby Kommune.

– Med Brøndbys første springhal får vores lokale idrætsliv et gevaldigt løft og det skaber nogle helt nye muligheder for bevægelse og fællesskaber, især for byens børn og unge, siger Kent Magelund (S), der er borgmester i Brøndby Kommune.

Den nye tilbygning til springgymnastik kommer som minimum til at rumme 400 kvadratmeter til selve springgymnastik-udfoldelserne, blandt andet i form af en springgrav.

Søholthallen ligger i forlængelse af Brøndby Strand Skole, og den kommende springhal vil derfor også kunne benyttes af skolen.

Byggeriet af den nye springhal forventes at stå færdigt i marts 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top