fbpx
Indleder guldjagt med en sejr
2021-03-28_at_16-02-28_Fujifilm_X-T3_DSCF5643x.jpg

Foto: Robert Hendel

Agnete Nielsen scorede endnu engang for Brøndby, da holdet i weekenden var på besøg i Kolding. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Brøndbys fodboldkvinder fortsætter den gode stime. Lørdag høstede de blå-gule tre vigtige point i Kolding

Målet for Brøndbys fodboldkvinder er at vinde både mesterskabet og pokalturningen, hvor holdet kvalificerede sig til finalen i sidste uge.

I denne weekenden indledte de blå-gule så jagten på det danske mesterskab, da slutspillet i Gjensidige Kvindeliga blev fløjtet i gang med en svær udekamp i Kolding, hvor hjemmeholdet inden opgøret blot havde tabt en enkelt gang i denne sæson.

De to hold mødte senest hinanden i starten af oktober på Brøndby Stadion, og her så det længe ud til, at KoldingQ ville løbe med sejren. Brøndby formåede dog at komme tilbage i slutfasen og snuppe alle tre point.

Efter 26 minutter bragte Josefine Hasbo gæsterne foran med 1-0. Ni minutter senere udbyggede Agnete Nielsen føringen til 2-0 med sit syvende mål på dansk grund i 2021.

Hjemmeholdets Cecilie Fløe fik reduceret 16 minutter inde i anden halvleg efter et hjørnespark, og selvom KoldingQ pressede hårdt på for en udligning red gæsterne stormen af og hev de tre point med hjem til Vestegnen.

Med sejren er Brøndby fortsat to point efter HB Køge på førstepladsen, mens der er fem ned til Fortuna Hjørring på tredjepladsen.

Brøndbys næste opgave i ligaen bliver mod netop Fortuna Hjørring, der gæster Brøndbys bane 2 den 17. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top