fbpx
Fængslet i fire uger for drabsforsøg i Brøndby Strand
2020-08-25_at_21-37-29_Fujifilm_X-T4_DSCF2315x.jpg

Foto: Robert Hendel

En 44-årig mand er anholdt for at have affyret skud mod et par, der sad i en bil i Bækelunden tirsdag eftermiddag. Onsdag eftermiddag blev han varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Arkivfoto: Robert Hendel
BRØNDBY. En 44-årig mand er efter et grundlovsforhør holdt ved Retten i Glostrup varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger for at have affyret skud mod en mand og en kvinde, der sad i en bil

Tirsdag eftermiddag var politiet talstærkt til stede i Bækkelunden i Brøndby Strand.

Kort før klokken 14 var der afgivet skud mod en bil, hvori der sad en mand og en kvinde. Manden blev ifølge sigtelsen strejfet af skud.

Politiet anholdt kort efter en 44-årig mand, der formodes at være gerningsmanden. Han blev onsdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Sigtelsen lyder på drabsforsøg og for besiddelse af skydevåben, og der er intet, som tyder på banderelation, oplyser Claus Buhr, der er kommunikationsansvarlig ved Københavns Vestegns Politi, i en mail til Folkebladet.

Den sigtede nægter sig skyldig i drabsforsøg, men erkender at have været i besiddelse af pistol og magasiner, fortæller anklageren til Ekstra Bladet.

For knap tre måneder siden var der også en skudepisode i området omkring Bækkelunden, men politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, om de to episoder har relation til hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top