fbpx
Brøndby banker FC Nordsjælland og er tilbage på førstepladsen
2021-04-21_at_17-52-57_Fujifilm_X-T4_DSCF9744x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby ligger nummer ét i Gjensidige Kvindeliga efter en sejr på 3-1 over FC Nordsjælland, hvor Agnete Nielsen tegnede sig for to af scoringerne. Foto: Robert Hendel
SPORT. Fodboldkvinderne fra Brøndby ligger atter i spidsen for Gjensidige Kvindeliga efter en sikker sejr over FC Nordsjælland, der blev sendt hjem til Farum med et nederlag på 3-1

Brøndby spillede sig onsdag aften tilbage på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga.

Her tog de blå-gule imod FC Nordsjælland, der ikke kunne stille meget op mod et disciplineret Brøndby-mandskab, der lugter guld.

Efter fem minutter fik Theresa Eslund bolden på midten af gæsternes banehalvdel. Brøndby-anføreren tog et par træk frem i banen, inden hun fra 20 meters afstand huggede til bolden, der strøg ind bag Adelaide Anne Gay i FC Nordsjællands mål via den ene stolpe.

To minutter senere var Theresa Eslund på spil igen – denne gang i oplæggerens rolle, da hun med et præcist indlæg fra højre side af straffesparksfeltet fandt Agnete Nielsen, der headede Brøndby i front med 2-0.

Kathrine Møller Kühl fik dog to minutter senere bragt spænding ind i kampen, da hun reducerede for FC Nordsjælland efter 10 minutters spil, og blot fire minutter efter efter reduceringen var gæsterne tæt på en udligning. Anna Karlsson fik dog ikke ramt bolden ordentligt, og den strøg – til Brøndbys held – forbi Ann-Kathrin Dilfers mål.

Efter pausen var Brøndby altdominerende og skabte en del store chancer, men det lykkedes først at få snøret sækken til med et kvarter tilbage af kampen. Nanna Christiansen driblede mod baglinjen og slog bolden fladt tilbage til angrebsmakkeren Agnete Nielsen, der let kunne bringe Brøndby foran med 3-1, der også blev kampens resultat.

Med sejren overtager Brøndby førstepladsen, som de blå-gule har lånt ud til HB Køge siden oktober. HB Køge tabte senere på aftenen med 3-1 i Kolding.

Agnete Nielsen i foråret bragt sig op på 10 mål i denne sæson. Her jubler hun over sin anden scoring i kampen mod FC Nordsjælland. Foto: Robert Hendel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top