fbpx
Badeanstalt er forsinket
Badebro.jpg

I det gode vejr søndag, tog de første en lille tur på den nye promenade. Foto: Jesper Ernst Henriksen

I det gode vejr søndag, tog de første en lille tur på den nye promenade. Foto: Jesper Ernst Henriksen
VALLENSBÆK. Byggeboom og manglende tilladelser i tide betyder at Vallensbæks badeanstalt er blevet forsinket og først er klar i det sene efterår

Der er netop nu ved at blive opført en promenade på toppen af molen mellem Vallensbæk Havn og stranden. Visionen er, at det skal være muligt at bevæge sig hele vejen ud langs molen, som er placeret som en kile mellem havnen og stranden. Og for enden af molen skal Vallensbæks kommende badeanstalt opføres.

Før selve badeanstalten kunne opføres, skulle kommunen dels have godkendelser fra Kystdirektoratet, dels have en entreprenør på projektet. Tilladelserne var forsinket, og entreprenørerne oplevede at have uforholdsmæssigt travlt, og derfor bliver Vallensbæks nye badeanstalt først klar i det sene efterår.

– Vi har længe arbejdet for, gøre havn og strand mere attraktivt – og her kom badeanstalten ind i billedet. Jeg er ærgerlig over, at vores entreprenør ikke kan lave badeanstalten færdig før til efteråret – alle os vallensbækkere havde jo håbet, at vi kunne bruge den allerede til sommer, siger Henrik Rasmussen, borgmester i Vallensbæk.

Hvis du kommer en tur forbi stranden og molen, kan du se, at der er ved at blive gjort klar til den nye badeanstalt.

Træpromenaden er anlagt, badetrappen på den yderste del af molen er også ved at blive etableret, pontonerne, som badeanstalten skal ligge på, er på vej til Vallensbæk. Og i en hal på Fyn er selve badeanstalten ved at blive bygget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top