fbpx
Arbejdet på letbanen påvirker trafikken på Søndre Ringvej
DJI_0690ps.jpg

Foto: Robert Hendel

Frem til oktober vil trafikken på Søndre Ringvej på strækningen mellem Park Allé og Vallensbækvej være påvirket af arbejdet med at anlægge den kommende letbane. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Arbejdet med at anlægge den kommende letbane langs Søndre Ringvej vil frem til efteråret påvirke strækningen mellem Vallensbækvej og Park Allé

I 2025 vil letbanen køre ud på de første ture mellem Ishøj og Lyngby. Lige nu er byggeriet i gang flere steder på ruten. Det gælder blandt andet anlægsarbejdet på letbanestrækningen i Brøndby langs Søndre Ringvej på stykket mellem Vallensbækvej til Park Allé, hvor der frem til oktober vil være vejarbejde på den østlige side af strækningen.

Først bliver autoværn og beplantning ryddet i midterrabatten. Derefter begynder vejarbejdet, hvor den eksisterende vej udvides. Det betyder, at krydset ved Vallensbækvej bliver ombygget, ligesom der bliver etableret nyt signal- og belysningsanlæg.

Mens arbejdet foregår, bliver trafikken omlagt, så der er dobbeltrettet biltrafik i den ene vejside mod vest. Cyklister og gående bliver ledt over på modsatte side.

Det vil i perioder kunne opleves støj, når anlægsarbejdet er i gang. Det vil som udgangspunkt foregå mellem klokken syv og klokken 18 på hverdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top