fbpx
Talentfuld cykelrytter: Klar til det store gennembrud
20210212_GF7D2852_.jpg

Magnus Machholdt fra Vallensbæk håber på gode resultater i sin sidste sæson som juniorrytter.

Magnus Machholdt fra Vallensbæk håber på gode resultater i sin sidste sæson som juniorrytter.
SPORT. 18- årige Magnus Machholdt fra Vallensbæk fortsætter cykelkarrieren på det ambitiøse Team Fri Bikeshop Zealand Cycling Junior i den kommende sæson

Cykkelrytteren Magnus Machholdt fra Vallensbæk kørte sidste år sin første sæson i U19-rækken og opnåede gode resultater, blandt andet en 2. plads i CC Hillerøds løb.

Denne sæson fortsætter den spæde cykel-karriere på Team Fri Bikeshop Zealand Cycling Junior, der har som ambition at være blandt de tre bedste juniorhold i Danmark.

– Jeg håber at den kommende sæson kan give mig nogle sejre. Jeg elsker at angribe, når jeg kører løb og er ikke bange for et solo-udbrud. Jeg elsker at få de andre til at lide. Det giver mig overskud. Jeg synes løbene skal køres forfra, siger rytteren, der kører efter mottoet ’man skal dø med støvlerne på’.

Magnus fortæller, at han træner hårdt og presser sig selv – for på den måde at kunne presse konkurrenterne.

– Jeg elsker at se andre have det hårdt. Det giver mig masser af overskud. Derudover elsker jeg at træne udendørs. Så det også en fordel at det både er en holdsport, men også en individuel sport, siger han.

Nummer 1 i Sverige

Styrke, vilje og målrettet træning har allerede bragt Magnus Machholdt mange flotte placeringer – ikke kun her i Danmark, men også i udlandet. Som U17-rytter stod han øverst på skamlen som samlet vinder i et stort etapeløb i Sverige.

– Mit mål er at køre med i den danske A-klasse, når mit sidste år på Team Fri Bikeshop Zealand Cycling Junior er slut efter den kommende sæson. Det er dér, de allerbedste danske seniorryttere kører, så det tror jeg på, jeg også kan. Derudover er det en kæmpe drøm at komme til at leve af cyklingen, fortæller Magnus Machholdt, som ikke lægger skjul på, at det store idol er Kasper Asgreen.

Til daglig går han på handelsskolen Niels Brock i København.

Han beskriver sig selv som perfektionist, når det kommer til udstyr. En beskidt kæde, er en ubrugelig kæde. Hver eneste watt vil Magnus Machholdt bruge på at komme fremad, væk fra konkurrenterne.

– Jeg forsøger endda at fortælle mine forældre, at jeg ikke kan tømmer opvaskemaskinen, fordi det ødelægger min restitution, siger Magnus Machholdt – og tilføjer med et smil, at det ikke er altid det lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top