fbpx
Sådan får du haven sommerklar
1510-L1019-folkebladet.dk_-scaled.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Er du klar til at gå i gang med haveprojekterne? Det kan være, at din have trænger til lidt ekstra pleje eller du måske går med nogle drømme om, hvordan den skal se ud til sommer. Her kan du få inspiration til, hvordan du gøre haven til et dejligt sted at være.

Sol og sommer, lækker mad på grillen og en kølig drik i hånden. Der er ikke noget bedre end dejlig dansk sommer, når solen står på sit højeste. Hvis man har en have er det et skønt sted at være, når sommeren er fremme, og haven er klargjort til at man kan bruge den. En have kræver en del arbejde og vedligeholdelse og på harald-nyborg.dk kan du finde de redskaber du skal bruge, for at få din drømmehave. Plænen skal klippes og hækken skal ordnes. Måske der skal plantes eller sås noget nyt. Hos Harald Nyborg kan du finde et stort udvalg indenfor både drivhuse og tilbehør hertil, så du kan komme godt i gang med at dyrke for eksempel grøntsager.

Hvis haven er sommerklar, men der mangler noget kan du måske overveje om du skal få din helt egen pool, for at blive kølet ned på de hede sommeraftener. På Harald Nyborg kan du nemlig både få en oppustelig pool samt udendørs spa. Dette er et hit både for voksne og for børn. Til børnene kan du også gøre haven lidt sjovere med en udendørs trampolin. Er børnene glade for fodbold, kan du også finde udstyr til dette, som de kan hygge sig med.

Boligindretning til en god pris
Harald Nyborg har ikke bare et sortiment af varer til udendørs brug. Hvis du står og mangler noget til boligen eller måske lige er flyttet til et nyt hjem, så kan du finde et stort udvalg indenfor bolig og indretning. Blandt andet kan du finde væglamper indendørs, til at gøre belysningen hyggelig og personlig i dit hjem. Indenfor denne kategori kan du også få loftslamper, gulvlamper og mange flere.

Hvis du skal pynte hjemmet op, kan du hos Harald Nyborg både få dekorationer og rammer til billeder, samt opbevaring til diverse artikler. Mangler du noget til køkkenet, kan du finde et stort udvalg indenfor for eksempel pander, gryder, glas og service uden at du behøver at betale en bondegård for det. Hvis du mangler bord og stol til for eksempel på terrassen eller i haven, kan du finde et hyggeligt cafesæt.

Står du og skal købe nye hvidevarer, kan du både finde dig en ny vaskemaskine, tørretumbler eller ny opvaskemaskine. Harald Nyborg har et stort sortiment indenfor hvidevarer til forskellige behov. Du finder både køleskabe og frysere i forskellige varianter og størrelser og med forskellige energimærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top