fbpx
Også dine erhvervskøretøjer bør vaskes regelmæssigt
folkebladet.dk-www.truckwash.dk-17-03-2021.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Ligesom mange gør en dyd ud af at vaske egen bil, bør dette i mange tilfælde om muligt være et endnu større fokus, når det kommer til erhvervskøretøjer. I denne kategori tæller eksempelvis lastbiler, busser og varevogne. Sørger du for, at disse er skinnende rene og præsentable, er der nemlig fordele at hente for firmaet, både på lang såvel som på kort sigt.

Der findes gode muligheder for at få vasket dine erhvervskøretøjer
Leder du efter lastbil vaskeanlæg i Københavnsområdet, er der gode muligheder for dette hos Copenhagen Truck Wash. Her finder du professionelle og effektive anlæg i henholdsvis Taastrup og Hvidovre, der er specialiseret til at vaske lastbiler og andre erhvervskøretøjer. Dette gøres med omhu og med kort ventetid. På den måde kan du være sikker på, at chaufførerne i din virksomhed slipper for unødige forsinkelser i løbet af arbejdsdagen fordi de manuelt skal vaske deres køretøjer.

Men hvorfor er det egentlig relevant at lade sine erhvervskøretøjer blive vasket i regelmæssige intervaller? Svaret består af flere elementer. Regelmæssig vask af dine køretøjer forebygger rust og slid af køretøjet. Derudover giver det et godt indtryk hos kunderne, når de kan se, at der er styr på detaljerne, også når det kommer til udseendet af dit firmas køretøjer.

Samtidigt kan rene erhvervskøretøjer i mange tilfælde give det rette incitament til chauffører om at passe ekstra godt på dem, set i sammenligning med køretøjer, der i forvejen ser ud til at have været igennem lidt af hvert. På den måde kan regelmæssig vask altså hurtigt vise sig at være en god investering.

Du står overfor en verden af muligheder
Som ansvarlig for et firma er det i sidste ende dig, der beslutter, hvordan erhvervskøretøjerne bedst tager sig ud, og i hvor høj grad du er villig til at gå på kompromis med dette udseende. Ud fra denne opvejning af konsekvenser handler det om at finde frem til den rette beslutning, der bedst understøtter dit firma og dettes visioner.

Hvis du ønsker at få flotte køretøjer, der sætter din virksomhed i et godt lys, så kan du endda få stablet en fast aftale sammen, hvor du ubegrænset kan få vasket det antal biler, som firmaet ligger inde med. På den måde kommer hver vask ikke til at være en ekstra udgift.

Gør dit hjemmearbejde, så du får den bedste aftale
I et tilfælde som ovenstående handler det altså i store træk om at undersøge dine muligheder grundigt, så du kan få det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris – også på lang sigt i form af en gældende fremsynet aftale.

Der er nok at tage fat i, men heldigvis er processen om at få en sådan aftale i hus både nem og enkel. Når først denne aftale er på plads, bliver den krævende opgave med at holde firmaets køretøjer rene og præsentable til en naturlig del af arbejdsugen, så det ikke er til besvær for chaufførerne eller virksomheden. På den måde undgår I at skulle bruge tid og kræfter på at administrere vask af køretøjerne, da det kan forløbe automatisk i virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top