fbpx
Nu kan du atter låne bøger på biblioteket
2020-09-10_at_18-29-24_Fujifilm_X-T4_DSCF7120x.jpg

Foto: Robert Hendel

Det er igen muligt at låne bøger på bibliotekerne i Brøndby. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Nu kan du igen låne bøger i Brøndby. Du får dog ikke adgang til selve biblioteket. I stedet skal bøgerne bestilles på forhånd

Det er igen muligt at låne bøger i Brøndby. Bibliotekerne åbner atter for udlån, men det betyder ikke, at du får adgang til bibliotekets boghylder.

Vil du låne bøger, skal de bestilles på forhånd på bibliotekets hjemmeside eller i mobil-appen Biblioteket. Derefter vil du få besked om, hvor materialerne kan afhentes ved indgangen til biblioteket.

Når din bestilling er klar, modtager du en besked med et afhentningsnummer. Det nummer skal du bruge, når du skal have udleveret de udlånsmaterialer, du har bestilt.

Afhentning foregår mandag og onsdag i tidsrummet 15 til 17 ved det bibliotek, som materialerne er bestilt hos. Bestillingerne udleveres af personalet gennem en dør. I Kilden er det ved indgangen mod ældrecentret på Nygårds Plads, mens det i Brønden sker ved handicapdøren til højre for hovedindgangen. Hos Brøndbyvester Bibliotek sker udleveringen ved husets bagindgang.

Har du materialer, der skal afleveres, opfordrer biblioteket dig til først at aflevere allerede lånte materialer, når der bliver åbnet rigtigt igen, og der er fortsat ingen gebyrer på lån med overskredet afleveringsdato.

Har du brug for hjælp til din bestilling, sidder bibliotekets personale klar alle hverdage mellem klokken 10 og 12, hvor du kan komme i kontakt via mail til bibvo@brondby.dk eller telefon på 4328 2000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top