fbpx
Lokal elektriker vinder pris for tredje år i træk
2019-11-14_at_18-08-49__DSC2042x.jpg

Foto: Robert Hendel

Patrick Nielsen fra Brøndby har vundet prisen som den den bedst anbefalede elektriker i hovedstadsområdet. Her ses han til prisuddelingen i 2019. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Brøndby-elektrikeren Patrick Nielsen er den bedste i Region Hovedstaden. For tredje år i træk er han kåret som den elektriker, brugerne på håndværker.dk helst anbefaler

Hvis du står tidligt op, kan du måske få et glimt af Patrick Nielsen, når han triller ud i sin firmabil fra Ringager 32.

Han er elektriker og driver firmaet Elternativet, som holder til i Brøndby. Ifølge brugerne på håndværker.dk gør han rigtig godt. Deres anbefalinger har for tredje år i træk sendt ham til tops over de håndværkere hovedstadsområdet, som den bedst anbefalede elektriker.

– Det er meget motiverende at få den pris, for det viser mig, at kunderne er tilfredse med det arbejde, jeg udfører, og den service, jeg leverer, fortæller Patrick Nielsen.

I mange af anbefalingerne på hjemmesiden bliver Brøndby-elektrikeren fremhævet for sin dialog med kunderne.

– For mig går faglighed og service hånd i hånd. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i kundens behov, og jeg går faktisk ikke, før kunden er tilfreds, siger den glade vinder af prisen som den bedst anbefalede elektriker i københavnsområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top