fbpx
Hvorfor skal Vallensbæk udbygges med nye tætte bebyggelser?
Debat_web.png
Debat  

Har kommunen overvejet, om det overhovedet er en god ide at bygge så tætte lejlighedsprojekter, som er oplagte Corona hot-spots? Det er jo ikke sikkert at epidemien er overstået snart, det kan trække ud længe endnu.

Borgmestrene i både Ishøj og Høje-Taastrup forklarer, hvorfor der er så mange Covid-19 tilfælde i deres kommuner. Årsagerne er de meget tætte bebyggelser og det forhold, at der bor mange sammen i lejlighederne.

Vallensbæk ligger desværre også i top tre, hvad angår smitten. Årsagen er jo nok den samme som i nabokommunerne. Jeg forstår ikke kommunens iver for hele tiden at fortætte bebyggelser i Vallensbæk. De tilflytterne, som vælger Vallensbæk Kommune, gør det netop på grund af lys og luft og en dejlig have til børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top