fbpx
Glipper guldkampe
2020-11-28_at_17-23-20_Fujifilm_X-T4_DSCF1697x.jpg
Der bliver ikke flere turneringskampe for Brøndby IF Futsal i denne sæson. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Sæsonen er forbi for Brøndby IF Futsal, der glippede slutspil, men undgik nedrykning i et komprimeret grundspil

Brøndbys bedste futsal-hold endte som nummer seks i Futsal Liga Øst. Dermed går holdet ikke videre til slutspillet, men bevarer pladsen i den bedste futsalrække.

Slutspillet glippede allerede i sidste runde, da FC Nordhavn stjal de tre point i Brøndby, men de blå-gule skulle stadigvæk kæmpe for overlevelse i rækken, da Brøndby var på besøg i Valby Hallen. Her var en sejr mod Sat Af Pigeons påkrævet, hvis ikke holdet skulle være afhængigt af de øvrige resultater i rækken.

Brøndby fik dog en skidt start på kampen, og efter 11 minutter var holdet bagud med 2-0. Wassim Lamlil fik reduceret to minutter senere, men efter pausen nettede hjemmeholdet to gange yderligere og lukkede reelt kampen. De blå-gule fik reduceret to gange og jagtede udligningen, men to minutter før tid sendte Hocine Derrar bolden i kassen til 5-3, som blev kampens resultat.

Dermed bytter de to hold plads i tabellen, og Brøndby er sikret endnu en sæson i den bedste række, da hverken FC Fjordbold eller LA 12 formåede at vinde deres sidste kamp i et grundspil, der havde komprimeret kampprogram som følge af den aktuelle coronasituation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top