fbpx
DF-stemmesluger forlader kommunalbestyrelsen
2019-10-22_at_08-13-04__DSC0433x.jpg

Foto: Robert Hendel

BRØNDBY. Allan Runager forlader kommunalbestyrelsen til foråret, da han flytter ud af Brøndby. Derfor får Brøndby ny 2. viceborgmester

Den 16. april får Brøndby Kommune ny 2. viceborgmester. Her overgiver Allan Runager (DF) posten til partifællen Tom Bech Fredriksen.

Årsagen er, at Allan Runager flytter ud af kommunen, og derfor kan han ikke længere sidde i kommunalbestyrelsen i Brøndby. I stedet indtræder Ole Valsgaard Hansen i Dansk Folkepartis gruppe på rådhuset, der også har skullet finde afløsere til en række andre poster, blandt andet i Beskæftigelsesudvalget, Økonomiudvalget og Social- og Sundhedsudvalget, hvor Allan Runager til og med 15. april er menigt medlem.

Tom Bech Fredriksen overtager Allan Runagers poster i Økonomiudvalget, Beskæftigelsesudvalget. Samtidig udtræder han af Kulturudvalget og Teknik- og Miljøudvalget.

Henrik Rademacher (DF) bliver nyt medlem af Kulturudvalget, mens Ole Valsgaard Hansen overtager de ledige poster i Teknik- og Miljøudvalget og Social- og Sundhedsudvalget.

Allan Runager stillede op for Dansk Folkeparti i 2013, hvor han blev nummer fire på listen over kandidater med flest personlige stemmer i Brøndby med 560 af slagsen. Det samme var tilfældet ved det seneste kommunalvalg i 2017, hvor 503 Brøndby-borgere stemte personligt på Allan Runager.

Det bragte ham ind på en fjerdeplads i begge valgår på listen over kandidater med flest personlige stemmer i kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top