fbpx
Der er flere udfordringer for cyklister
Debat_web.png
DEBAT.  

Dennis Bagger Laursen skriver om cyklisters forhold i Brøndby og omegn i avisen den 3. marts. Det kunne næsten ligeså godt have været skrevet af mig. Ud over de forhold han beskriver, kunne nævnes stien langs Vestvolden mod Brøndby Strand. Når man kommer nordfra deler stien sig i to ved den nye jernbane. Hvis man følger den til venstre ender den ved et hegn til sporene. Der er ingen skilte, der indikerer, at den ender blindt.

Så er der den lovede bro over den ”gamle” jernbane, som er droppet igen. Man kunne også nævne bedre forholdene ved Priorparken Nord. Der er masser at tage fat på og kommunalbestyrelsen har fejlet. Jeg vil som konservativ kæmpe for bedre forhold for cyklister hvis jeg bliver valgt til november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top