fbpx
Cyklister, husk at give et praj
Debat_web.png
Debat.  

Det kan ikke skjules, at Brøndby er en skøn – men noget besværlig kommune at bevæge sig rundt i. Opdelt som den er i adskilte bydele og gennemskåret af jernbanelinjer, en række motorveje og hovedveje og store rekreative områder. Jeg er overbevist om, at såfremt du skal bevæge dig i områder, som du ikke i forvejen kender i kommunen, er det en god idé at orientere dig på et kort. Dette gælder også, når du skal cykle. Dette lader sig næppe ændre.

I Cyklistforbundets Brøndby-Hvidovre Afdeling er vi også i Brøndby opmærksomme på sikkerhed, tryghed og fremkommelighed for cyklister. Jeg er også overbevist om, at medlemmer af Brøndbys Teknik- og Miljøudvalg vil gøre deres, for at rette op på svagheder i cykeltrafiksystemet, når de ved, hvor de findes – og hvis de overhovedet har mulighed for det. Dette kan specielt gøre sig gældende, når der er tale om de specielle kommunale opgaver, som inkluderer blandt andet skiltning, vedligeholdelse, udbedringer, ny-etableringer.

Her kan vi alle gøre en indsats for eksempel ved at melde eventuelle fejl, mangler og svagheder til Brøndby Kommunes Teknisk Forvaltning via ”Giv et Praj” fra kommunens hjemmeside.

Det er også muligt at kontakte Brøndbys Teknik- og Miljøudvalg, for kesempel ved formanden. Hvis du ikke føler, at du selv har mulighed for at kontakte Brøndby Kommune, står Cyklistforbundets Brøndby-Hvidovre Afdeling, også gerne til rådighed.

Cykelforholdene er gode i Brøndby. Der er anlagt cykelstier mange af de relevante steder. Cykelstierne betyder mere sikre, trygge og fremkommelige forhold for cyklister. Selvfølgelig er der også forhold, som kan gøres bedre. Det er der jo altid. Og det kan vi arbejde på.

1 kommentar om “Cyklister, husk at give et praj”

  1. Lars Ellebjerg siger:

    Mange cyklister færdes i flere kommuner hver dag. I det tilfælde er det håbløst, at hver kommune har sin egen Giv et praj-app, så man er nødt til at vide, om man er på den ene eller den anden side af kommunegrænsen for at give praj i den rigtige app.

    I stedet for at bruge den kommunale Giv et praj fra Sweco Danmark A/S, som kun dækker Brøndby Kommune, eller Albertslund, København eller…, vil jeg anbefale at bruge Giv et praj fra Intergraph. Den bestemmer kommune ud fra GPS-placering og sender en mail til kommunen med dit praj.

    Det er godt nok mere besværligt for kommunen, som så skal håndtere at sende beskederne rundt til de rigtige sagsbehandlere, men til gengæld er det borgervenligt, så der er en chance for, at man rent faktisk gider at give et praj, når man støder på et problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top