fbpx
Brøndby havde Holte helt nede i sækken – men den blev aldrig snøret til
2021-03-11_at_18-15-34_Fujifilm_X-T4_DSCF6389x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby havde godt styr på Holte, men endte alligevel med at tabe kampen. Foto: Robert Hendel
SPORT. Brøndby havde Holte helt nede i sækken, men forpassede at lukke kampen. Derfor har Brøndby nu ryggen mod muren, når de to hold mødes søndag i den tredje DM-semifinalekamp

Brøndby havde store muligheder for at udligne Holtes føring i semifinaleserien i årets danmarksturnering.

Hjemme i Stadionhal 1 tog Brøndby Volleyball Klub imod rivalerne fra Holte. Her havde Brøndby revanche til gode fra det første opgør, som Holte vandt.
I første sæt havde begge hold føringer undervejs, og Brøndby var foran i sættet med 22-21. Et par ærgerlige angrebsfejl fra Brøndby og en god Holte blokade resulterede dog i fire point til Holte, som dermed kunne lukke sættet med 25-22.

Gæsterne havde udset sig Sofia Bisgaard som servemål i andet sæt, men deres gameplan mislykkedes. Sofia Bisgaard modtog serverne stærkt og gav Tajma Muharemovic optimale betingelser til at lægge op til især Lucia Babic, der gennem kampen bankede det ene point efter det andet hjem til Brøndby.

Holdene skiftedes til at tage små føringer, men i Lucia Babics effektive servepres gik Brøndby fra 18-17 til 22-16, og føringen holdt til helt frem sættets slutning. Med 25-21 udlignede Brøndby i sæt.

I tredje sæt forsøgte Holte at serve over på libero Freja Barkler, men heller ikke hende kunne de få ram på. Igen blev serven modtaget noget nær perfekt. Det holdt Brøndby inde i sættet, som var helt lige frem mod 17-17- Herfra trak Brøndby afgørende fra og vandt sættet med 25-20.

Hjemmeholdet fortsatte den gode stime i fjerde sæt. Mette Breuning og Rocio Fortuny arbejdede godt i blokaden, og Lucia Babic fortsatte sit utroligt effektive angrebsspil, der gennem kampen bragte hende op på utrolige 36 pointgivende aktioner. Det er næppe set bedre på dansk grund.

Brøndby førte med 16-8, og det så ikke ud til, at Holte ville kunne komme tilbage i kampen. Det lykkedes imidlertid for gæsterne at få kontakt ved 22-22, inden Holte fik lukket sættet med 25-23.

Femte sæt blev langt mere lige. Brøndby førte med 8-7 ved sideskift og havde sin sidste føring ved 10-9. Holte fik med en godt servende Sophia Andersen lagt et solidt pres på Brøndby, som bragte gæsterne på 12-10. Til sidst trak Holte fra Brøndby, og gæsterne vandt femte og afgørende sæt med 15-12.

Dermed er Brøndby nu tvunget til at vinde tre gange i træk, hvis ikke Holte skal stå i DM-finalen i slutningen af måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top