fbpx
Tophold stjal sejren kort før tid
2020-11-22_at_18-52-01_Fujifilm_X-T4_DSCF0655x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby IF Futsal måtte indkassere et nederlag i den første turneringskamp i 2021. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Første kamp efter corona-pausen endte med et nederlag til Brøndbys futsal-herrer

Brøndby kom ned på jorden igen i Futsal Liga Øst, da holdet søndag aften tabte hjemmekampen mod et af ligaens tophold, FC Nordhavn.

Første halvleg var en yderst intens affære, hvor gæsterne kom bedst fra start. Efter tre minutter fik FC Nordhavn en stor chance, men faren blev afværget i sidste øjeblik. Brøndby var under pres i store dele af første halvleg, men en velspillende Christoffer Branick i Brøndby-buret holdt hjemmeholdet inde i kampen.

Det lykkedes dog Brøndby at arbejde sig ind i kampen i de sidste fem minutter af anden halvleg, men begge hold måtte gå til pause uden at have fået bolden i nettet. Brøndbys overtag fortsatte i anden halvleg, og det blev belønnet allerede efter tre minutter, da Mikkel Bredfeldt hamrede på bolden op i net-taget fra distancen.

Føringen holdt dog kun i fire minutter, inden FC Nordhavn svarede igen med et veludført angreb, som førte til Arvin Mosavis udlignende mål.Fem minutter senere fik gæsternes målscorer dog marchordre efter en usportslig episode.

Hjemmeholdet formåede imidlertid ikke at udnytte situationen, og to minutter før tid prikkede FC Nordhavn bolden i kassen og løb med de tre point.

Brøndby ligger lige nu nummer fem i Futsal Liga Øst. Næste kamp bliver mod endnu et tophold, når København Futsal kommer forbi Stadionhal 1 søndag klokken 17.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top