fbpx
Sikker sejr til Brøndby i første DM-kvartfinalekamp
2021-02-13_at_15-37-41_Fujifilm_X-T4_DSCF9886x.jpg
Brøndbys volleyballkvinder lagde sikkert ud i årets kvartfinaler mod Team Køge i danmarksturneringen. Foto: Robert Hendel
SPORT. Brøndbys volleyballkvinder lagde godt ud i årets første kvartfinalekamp. På lørdag kan holdet kvalificere sig til semifinalen, hvis det bliver til en sejr på udebane i Køge

Der var flere niveauers forskal, da kvinderne fra Brøndby Volleyball Klub tog imod Team Køge i den første kvartfinalekamp i årets danmarksturnering.

Brøndby-kvinderne lagde godt fra land i første sæt, hvor Sofia Bisgaard syv gange smashede et point på ind til Brøndbys pointregnskab. Team Køge var ikke i nærheden af at tage sejren i kampens første sæt, der endte 25-16 til hjemmeholdet.

I andet sæt havde Team Køge kortvarigt en føring, men Brøndby fik kontakt ved 7-7, og herefter rullede Brøndby fem point i land i Lucia Babics serv. I defensiven tog Freja Barkler sig af stort set alle bolde, og ved nettet var Sille Hansen blandt andet god til at skaffe point til hjemmeholdet. Det var kraftigt medvirkende til sætsejren på 25-18.

I tredje sæt blev det langt mere tæt. Brøndby begik flere uprovokerede fejl, og dermed lukkede de gul-blusede volleyballkvinder gæsterne ind i kampen. Bagud 16-14 rettede hjemmeholdet dog op på de mange fejl, da Lucia Babic havde serven. I de følgende mange rotationer scorede hjemmeholdet dobbelt så mange point som gæsterne, inden sættet og dermed kampen blev lukket med 25-21.

Brøndby måtte til kampen undvære holdets headcoach Lauren Søderberg. I stedet dirigerede rutinerede Eva Bang tropperne, og selvom hun ikke har haft opgaven før. Trænervikaren blev dog ikke sat på de store prøver, og hun fik givet gode instruktioner i Team Køges time-outs.

Med sejren har Brøndby skabt sig et godt udgangspunkt, inden returkampen i Køge den 20. februar. En sejr til Brøndby i den kamp sender holdet i semifinalen. Taber Brøndby, spiller de to hold en tredje og afgørende kamp i Stadionhal 1 den 24. februar.

Kampene er på grund af de aktuelle corona-restriktioner uden tilskuere, men bliver live-transmitteret via volleyballforbundets hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top